Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Adam Sandler i ny halloween-komedie med stjernespækket cast

Adam Sandler i ny halloween-komedie med stjernespækket cast

23/07/2019 | Flixfilm

Adam Sandler halloween komedie netflix danmark filmDen amerikanske skuespiller og komiker Adam Sandler er på vej med sin femte eksklusive Netflix-film.

Der er tale om en endnu unavngivet halloween-komedie, som byder på en stjernespækket rollebesætningen, som inkluderer Kevin James (‘King of Queens’), Julie Bowen (‘Modern Family’), Maya Rudolph (‘Bridesmaids’), Ray Liotta (‘Goodfellas’) og Steve Buscemi (‘Boardwalk Empire’).

Rob Schneider (‘Deuce Bigalow: Male Gigolo’), Michael Chiklis (‘The Shield’), Noah Schnapp (‘Stranger Things’) og Kenan Thompson (‘Good Burger’) er også med i den kommende film – foruden Adam Sandler selv, naturligvis.

Filmen handler om den godhjertede Hubie Dubois (Sandler), som ved et tilfælde befinder sig i centrum af en ægte mordsag allehelgensaften. Hubie mobbes af både børn og voksne, men dette år er tingene anderledes og det er op til Hubie at redde halloween.

Artiklen fortsætter under annoncen

Optagelserne til den nye komediefilm begyndte tidligere på måneden og det forventes, at den får premiere på Netflix Danmark i 2020.

LÆS OGSÅ   'Dune'-skaber skal lave 'Gears Of War' til Netflix

Adam Sandler er en skuespiller som ofte deler vandene, men på Netflix er han i hvert fald en stor succes. Komikerens seneste film ‘Murder Mystery’ med Jennifer Aniston ved sin side, blev set af mere end 30 millioner husstande i løbet af første weekend, lyder det fra streamingtjenesten. Det er den største åbningsweekend for en Netflix-film nogensinde.

Netflix har lavet en eksklusiv aftale med Adam Sandler, som betyder at skuespilleren vil lave 8 eksklusive film til streamingtjenesten. Den kommende halloween-komedie bliv den femte film i rækken, som tidligere har givet The Ridiculous 6, The Do-Over og Sandy Wexler, The Week Of og senest Murder Mystery.



Skriv kommentar