Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Adam Sandler klar med ny Netflix-film: The Do-Over

Adam Sandler klar med ny Netflix-film: The Do-Over

21/03/2016 | Flixfilm

Screen Shot 2016-03-21 at 22.21.52Blot tre måneder efter Adam Sandler og Netflix havde premiere på western-filmen The Ridiculous 6 er den populære komiker nu tilbage med sin anden Netflix-film; The Do-Over. Filmen kan ses på Netflix Danmark fra den 27. maj, og i bunden af denne artikel kan du se den første korte trailer.

Netflix har endnu ikke afsløret meget vedrørende filmens handling, men et kort referat lyder, at den følger en bankdirektør, hvis liv bliver vendt på hovedet, da en tidligere ven manipulere ham til at iscenesætte sin egen død og tage på eventyr. Hvilken af de to hovedpersoner Adam Sandler skal spille, er endnu uvist, men følgesvenden bliver øjensynligt David Spade, som også ses i traileren.

Foruden Sandler og Spade medvirker også Paula Patton (Mission: Impossible – Ghost Protocol), Nick Swardson (The Ridiculous 6), Luis Guzmán (Narcos) samt en masse letpåklædte kvinder. Der er dermed lagt op til en klassisk action-komedie fra Adam Sandler.

Streamingtjenesten Netflix har indgået en eksklusiv aftale med Adam Sandler, som indbefatter at skuespilleren skal lave fire film, som udelukkende vil kunne ses på filmtjenesten. The Ridiculous 6 var den første, mens The Do-Over vil være den anden film i aftalen. Selvom at filmene fra Adam Sandler kan kategoriseres som værende i den lette genre, så har aftalen alligevel vist sig at være særedeles værdifuld for Netflix, da The Ridiculous 6 har været den mest sete film i Netflix historie i løbet af filmens første 30 dage på Netflix.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Toscana'

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen er instrueret af Steven Brill. Manden bag bl.a. Walk of Shame fra 2014, samt Little Nicky og Mr. Deeds, der ligeledes har Adam Sandler i hovedrollen.

The Do-Over har premiere på Netflix Danmark den 27. maj.
3 kommentarer til Adam Sandler klar med ny Netflix-film: The Do-Over

  1. Harbl - kl. 14:56, 22-03-2016:

    Adam Sandler har ikke været i stand til at lave en ordentlig film, siden Wedding Singer. At Netflix har indgået en aftale om HELE FIRE FILM med ham i hovedrollen, må nok forblive et mysterium.

  2. thomas - kl. 19:42, 22-03-2016:

    enig 🙂

  3. Bomholt - kl. 22:04, 22-03-2016:

    Ja der kan jeg kun sige jeg ikke er enig med jer andre, syntes Adam Sandler har mange gode film med sig.. ikke alle sammen selvfølgelig, men stadig en del gode efter The Wedding Singer.

Skriv kommentar