Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Adam Sandler laver seriøs sci-fi-film til Netflix

Adam Sandler laver seriøs sci-fi-film til Netflix

27/10/2020 | Flixfilm

adam sandler sci fi filmAdam Sandler er mest kendt for sine udskældte falde-på-halen komedier som ‘The Ridiculous 6‘, ‘Sandy Wexler‘ og ‘Hubie Halloween‘.

Men den amerikanske komiker kan sagtens spille ordentlig skuespil hvilket han i særdeles har bevist i Paul Thomas Andersons ‘Punch-Drunk Love’ fra 2002 og senest i den anmelderroste Netflix-film ‘Uncut Gems ‘, hvor Adam Sandler spiller den karismatiske juveler Howard Ratner, der altid er på udkig efter at gøre en god handel i en risikofyldt branche.

Netflix har netop annonceret, at Adam Sandler nu skrevet under på at spille hovedrollen i en endnu unavngivet sci-fi-dramafilm, som er baseret på Jaroslav Kalfars roman ‘The Spaceman of Bohemia’.

Filmen, der instrueres af den Emmy-vindende ‘Chernobyl’-skaber Johan Renck, er dermed et godt bud på Adam Sandlers næste chance for at hive priser hjem for sit til tider fremragende skuespil.

Historien kredser om en astronaut (Sandler), der bliver sendt til galaksens ydre for at indsamle noget mystisk gammelt støv. Han opdager dog, at hans hans jordiske liv er ved at falde fra hinanden og søger derfor hjælp hos den eneste stemme, der kan hjælpe ham med at prøve at sætte det sammen igen. Stemmen, som lurer i skyggen på hans rumskib, tilhører dog tilfældigvis en skabning fra tidernes morgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Uncut Gems'

Inden man kan følge Adam Sandler på den yderste spændende mission i rummet, har komikeren dog første premiere på sports-komedien ‘Hustle‘, som forventes at få premiere på Netflix i begyndelsen af 2021.

Der er ingen oplysninger om hvornår den unavngivet sci-fi-film vil kunne streames på Netflix.
Skriv kommentar