Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Adam Sandler og Jennifer Aniston i ny Netflix-film

Adam Sandler og Jennifer Aniston i ny Netflix-film

07/03/2019 | Flixfilm

Adam Sandler Jennifer Aniston Netflix murder mystery‘Murder Mystery’ er navnet på det næste eksklusive filmprojekt fra den amerikanske komiker Adam Sandler, som har en samarbejdsaftale med Netflix, der tidligere har resulteret i komediefilmene ‘Sandy Wexler‘, ‘The Do-Over‘ og ‘The Week Of‘.

I ‘Murder Mystery’ er Sandler en betjent, der sammen med sin kone – spillet af Friends-stjernen Jennifer Aniston – bliver mistænkt for mordet på en millionær mens de har været på ferie i Europa.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Filmen, som vil få premiere senere i år, instrueres af Kyle Newacheck, der tidligere har været med til at skabe komedieserie ‘Workaholics’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden Jennifer Aniston (‘Horrible Bosses’, ‘Marley and Me’) medvirker også Luke Evans (‘The Alienist’, ‘Beauty and the Beast’, ‘The Hobbit Trilogy’) i filmen.

LÆS OGSÅ   Netflix frigiver ny teaser til Guillermo Del Toros 'Pinocchio'

‘Murder Mystery’ er den sjette eksklusive film, som Adam Sandler laver direkte til Netflix. Oprindelig lød aftalen blot på fire film, men streamingtjenesten var øjensynligt så glad for samarbejdet, at aftalen blev udvidet med yderligere fire film.

Det er ikke første gang, at Adam Sandler og Jennifer Aniston spiller overfor hinanden. Det skete sidst i komediefilmen ‘Just Go With It’ fra 2011, der indkassserede mere end 1,5 milliarder i indtægter.

‘Murder Mystery’ får premiere på Netflix Danmark i 2019.
Skriv kommentar