Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Adam Sandler og Netflix i nyt samarbejde

Adam Sandler og Netflix i nyt samarbejde

02/10/2014 | Flixfilm

Den amerikanske skuespiller Adam Sandler og streamingtjenesten Netflix har netop indgået et nyt samarbejde, der indebærer at den anerkendte skuespiller skal lave fire helt nye film, som udelukkende vil kunne ses på Netflix. Adam Sandler vil både medvirke og producere de nye film.

Selvom Adam Sandler seneste film ikke har ligget højt på hitlisterne de sidste par år, så er hans film nogle af de mest populære blandt Netflix-medlemmer verden over. Hvem husker ikke bl.a. The Wedding Singer, The Waterboy, The Longest Yard, Big Daddy og Happy Gilmore.

“Folk elsker Adams film på Netflix og ser dem ofte igen og igen. Hans appel strækker sig over seere i alle aldre og alle har en favorit film, ikke bare i USA, men over hele verden,” udtaler Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer, i forbindelse med samarbejdet.

“Da disse fine folk fra Netflix kom til mig med et tilbud om at lave fire film for dem, sagde jeg straks ja, alene af den grund, at Netflix rimer på “Wet Chicks”. Lad streamingen begynde,” siger Adam Sandler.

LÆS OGSÅ:   'Papirhuset: Berlin' vender tilbage med sæson 2

Adam Sandler begyndte sin karriere som stand-up komiker og medvirkede i Saturday Night Live som manuskriptforfatter og skuespiller før han medvirkede, producerede og skrev flere film, inklusiv biografsucceserne Click og You Don’t Mess with the Zohan. Sandler har også modtaget megen anerkendelse for hans arbejde med Punch-Drunk Love, Reign Over Me, Funny People, og de to kommende film Men, Women & Children og The Cobbler. Den nye aftale er dog ikke gældende for disse film.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvornår de nye film fra Adam Sandler kommer på Netflix melder historien intet om, men det forlyder at første film vil være klar allerede i 2015.
Skriv kommentar