Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Adam Sandler tilbage i seriøs Netflix-film; ‘Hustle’

Adam Sandler tilbage i seriøs Netflix-film; ‘Hustle’

28/02/2022 | Flixfilm

adam sandler hustle netflix

Den amerikanske komiker og skuespiller Adam Sandler er mest kendt for sine utallige falde-på-halen komedier, som får de fleste til at tage sig til hovedet.

Men skuespilleren kan godt spille seriøst skuespil og han har flere gange overrasket. Det skete seneste i Safdie-brødrenes ‘Uncut Gems‘ hvor Adam Sandler spiller en karismatisk juveler, der altid er på udkig efter at gøre en god handel og tage chancer for at få mest udbytte.

Flixfilm gav ‘Uncut Gems’ topkarakter og skrev at Adam Sandler aldrig havde været bedre!

Det bliver dog spændende om Adam Sandler kan toppe den præstation i det nye sportsdrama ‘Hustle’, som får premiere på Netflix den 10. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten har netop frigivet en teaser, som kan ses nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ:   Politiserien 'The Rookie' kommer snart på Netflix

I ‘Hustle’ spiller Sandler basketball-talentspejderen Stanley Sugarman, som er opsat på at vise sit værd og realisere sine egen drømme om at få en spiller i NBA. Stanley finder håbet Bo Cruz, der er portrætteret af den spanske basketball-spiller Juancho Hernangómez, og vil gøre alt for at få ham videre.

Foruden Adam Sandler og Juancho Hernangómez medvirker også Queen Latifah, Ben Foster og Robert Duvall i ‘Hustle’, der er produceret af den professionelle basketball-spiller LeBron James.

‘Hustle’ har premiere på Netflix Danmark den 10. juni.
Skriv kommentar