Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Adam Sandler er en øgle i animationsfilmen ‘Leo’ – Se eksklusivt klip

Adam Sandler er en øgle i animationsfilmen ‘Leo’ – Se eksklusivt klip

15/11/2023 | Flixfilm

Vi er vandt til at se skuespilleren og komikeren Adam Sandler (‘Hotel Transylvania’, ‘The Wedding Singer’) i egen høje person når han skejer ud, men denne gang leverer han velkendt komik om overgangen fra barn til voksen i folkeskolen – set fra klassens kæledyrs synsvinkel!

‘Leo’ er navnet på den animerede musicalkomedie, som har premiere på Netflix den 21. november.

Streamingtjenesten har i anledning af den snarlige premieredato frigivet et eksklusivt klip, som kan ses nederst i artiklen.

I familiefilmen har den udslidte 74-årige øgle Leo (Sandler) siddet i det samme klasseværelse i Florida i årtier med en skildpadde som terrariekammerat (Bill Burr).

Artiklen fortsætter under annoncen

Da han finder ud af, at han kun har et år tilbage at leve i, planlægger han at stikke af for at opleve livet udenfor, men i stedet bliver han involveret i sine ængstelige elevers problemer, der også omfatter en ufatteligt ondskabsfuld vikar. Det ender med at blive verdens mærkeligste, men også mest givende træskoliste nogensinde.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 48 – 2023)

Foruden Adam Sandler og Bill Burr, leverer Jason Alexander, Rob Schneider, Nicholas Turturro og Robert Smigel også stemmer til animationskomedien.

Men som man kan høre på klippet nedenfor, så vil ‘Leo’ naturligvis også kunne streames med dansk tale, så hele familien kan blive underholdt.

Se ‘Leo’ på Netflix Danmark den 21. november.
Skriv kommentar