Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Adam

13/07/2016 | Flixfilm

Se Adam på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Max Mayer
Skuespillere: Hugh Dancy, Rose Byrne, Peter Gallagher, Amy Irving
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da den smukke lærer Beth flytter ind i nærheden, overkommer den akavede Adam sine begrænsede sociale færdigheder og begynder at flirte med hende.


Se Adam på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAdam havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Adam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Adam herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Adam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar