Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adaptation

Adaptation

01/11/2016 | Flixfilm

Se Adaptation på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sarah Abrell, Jonathan Avigdori, Iris Bahr, Yael Botser
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En filmforfatter i Hollywood kæmper med sin usikkerhed, mens han prøver at tilpasse bogen Orkidetyven, så den kan blive indspillet som film.


Se Adaptation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAdaptation havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Adaptation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Adaptation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Adaptation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adaptation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar