Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Addams Family Values

Addams Family Values

01/10/2021 | Flixfilm

Addams Family Values på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktion: Barry Sonnenfeld
Skuespillere: Anjelica Huston, Raul Julia, Christopher Lloyd
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Søskendeparret Wednesday og Pugsley Addams vil gøre alt for at slippe for Prut, den nye baby, som forældrene Gomez og Morticia forguder.

Addams Family Values havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Addams Family Values på YouTube.Se Addams Family Values på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Addams Family Values ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Addams Family Values stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Addams Family Values, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Addams Family Values er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar