Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Addicted to Food

21/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2011–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tennie McCarty
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: I et forsøg på at få deres liv tilbage finder klienterne på et behandlingscenter i Texas håb, mens de kæmper med spiseforstyrrelser og de underliggende årsager.


Se Addicted to Food på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Addicted to Food (Afhængig af mad) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Addicted to Food (Afhængig af mad) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Addicted to Food herunder:Fra premieredatoen (21. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Addicted to Food (Afhængig af mad) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Addicted to Food (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar