Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Addicted to Food

Addicted to Food

21/03/2017 | Flixfilm

Se Addicted to Food på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tennie McCarty
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: I et forsøg på at få deres liv tilbage finder klienterne på et behandlingscenter i Texas håb, mens de kæmper med spiseforstyrrelser og de underliggende årsager.


Se Addicted to Food på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAddicted to Food (Afhængig af mad) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Addicted to Food (Afhængig af mad) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Addicted to Food herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Addicted to Food (Afhængig af mad) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Addicted to Food (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar