Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Addicted to Life

Addicted to Life

12/06/2020 | Flixfilm

Addicted to Life på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Thierry Donard
Skuespillere: Matt Annetts, Wille Lindberg, Jesse Richman
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Atletiske vovehalse jagter ekstreme udfordringer og tester grænser i alt fra kæmpebølger til snedækkede skråninger verden over.

Addicted to Life havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Addicted to Life på YouTube.Se Addicted to Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Addicted to Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Addicted to Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Addicted to Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Addicted to Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar