Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Addicted to Sexting

Addicted to Sexting

01/04/2016 | Flixfilm

Se Addicted to Sexting på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Joseph Tosconi
Skuespillere: Lisa Ann, Paul D'Angelo, Nina Hartley, Amie Harwick
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Beskrivelse: Denne opmuntrende dokumentar undersøger fænomenet erotiske sms'er og konfronterer både de lærde og deltagerne.


Se Addicted to Sexting på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAddicted to Sexting havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Addicted to Sexting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Addicted to Sexting herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Addicted to Sexting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Addicted to Sexting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar