Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Addicted

01/12/2021 | Flixfilm

Addicted på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktion: Bille Woodruff
Skuespillere: Sharon Leal, Boris Kodjoe, John Newberg
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Zoe har det hele. En omsorgsfuld ægtemand, tre børn og en succesfuld karriere. Men så udvikler hun en umættelig trang til sex med andre mænd.

Addicted havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Addicted på YouTube.Se Addicted på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Addicted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Addicted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Addicted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Addicted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar