Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adèle and the Secret of the Mummy

Adèle and the Secret of the Mummy

01/11/2016 | Flixfilm

Se Adèle and the Secret of the Mummy på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I 1912 gør en frygtløs ung journalist ved navn Adele Blanc-Sec hvad som helst for at nå sine mål, herunder at rejse til Egypten for at gå på jagt efter mumier.


Se Adèle and the Secret of the Mummy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAdèle and the Secret of the Mummy havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Adèle and the Secret of the Mummy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Adèle and the Secret of the Mummy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Adèle and the Secret of the Mummy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adèle and the Secret of the Mummy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar