Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adèles Liv – Kapitel 1 & 2

Adèles Liv – Kapitel 1 & 2

01/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Adèles Liv – Kapitel 1 & 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: 15-årige Adele er fokuseret på drenge og fast besluttet på at forelske sig. Men det en pigen med det blå hår, hun møder på gaden, som virkelig pirrer hendes interesse.


Se Adèles Liv – Kapitel 1 & 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Adèles Liv – Kapitel 1 & 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Adèles Liv – Kapitel 1 & 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Adèles Liv – Kapitel 1 & 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Adèles Liv – Kapitel 1 & 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adèles Liv – Kapitel 1 & 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar