Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adèles Liv – Kapitel 1 & 2

Adèles Liv – Kapitel 1 & 2

01/12/2014 | Flixfilm

Adèles Liv – Kapitel 1 & 2 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: 15-årige Adele er fokuseret på drenge og fast besluttet på at forelske sig. Men det en pigen med det blå hår, hun møder på gaden, som virkelig pirrer hendes interesse.

Adèles Liv – Kapitel 1 & 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Adèles Liv – Kapitel 1 & 2 på YouTube.Se Adèles Liv – Kapitel 1 & 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Adèles Liv – Kapitel 1 & 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adèles Liv – Kapitel 1 & 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Adèles Liv – Kapitel 1 & 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Adèles Liv – Kapitel 1 & 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar