Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adios Amigo

Adios Amigo

07/04/2022 | Flixfilm

Adios Amigo på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Adult
Instruktion: Basil Sandford
Skuespillere: Atlantis, Monica Baja, Michael Chapman, Wanda Curtis
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Tre seksuelt uerfarne venner med handicaps tager på et uhæmmet roadtrip til Spanien i håbet om at miste deres uskyld.

Adios Amigo havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Adios Amigo på YouTube.Se Adios Amigo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Adios Amigo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adios Amigo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Adios Amigo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Adios Amigo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar