Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adiós con el corazón

Adiós con el corazón

06/11/2022 | Flixfilm

Adiós con el corazón på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den midaldrende kvindebedårer Juan lever af karisma og spilleevner. Men alt kan ske, da Caty dukker op og siger, hun er hans datter fra en date for to årtier siden.

Adiós con el corazón havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Adiós con el corazón på YouTube.Se Adiós con el corazón på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Adiós con el corazón ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adiós con el corazón stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Adiós con el corazón, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Adiós con el corazón er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar