Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adoptionens Pris

Adoptionens Pris

15/08/2016 | Flixfilm

Adoptionens Pris på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktion: Katrine Riis Kjær
Skuespillere: Roba Hussen, Masho Hussen, Henriette
Spilletid: 94 min
Land: Denmark, Finland
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Et dansk par adopterer to søskende fra HIV-positive etiopiske forældre, men er uforberedte på de problemer, de støder på.

Adoptionens Pris havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Adoptionens Pris på YouTube.Se Adoptionens Pris på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Adoptionens Pris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adoptionens Pris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Adoptionens Pris, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Adoptionens Pris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar