Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Adu

30/06/2020 | Flixfilm

Se Adu på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: Salvador Calvo
Skuespillere: Luis Tosar, Álvaro Cervantes, Anna Castillo, Moustapha Oumarou
Spilletid: 119 min
Land: Spain
Sprog: French, English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Ikke langt fra en spansk by i Nordafrika drager et barn ud på en smertelig rejse, en far bliver genforenet med sin datter, og en kystvagt plages af skyldfølelse.


Se Adu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Adu havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Adu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Adu:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Adu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar