Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Adult Behavior

Adult Behavior

15/07/2023 | Flixfilm

Adult Behavior på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Comedy
Instruktion: Felix Herngren, Fredrik Lindström
Skuespillere: Felix Herngren, Karin Bjurström, Cecilia Ljung
Spilletid: 91 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En spekulativ advokats liderlige tanker begynder at få overtaget, mens han funderer over sit job, sit liv og sit otteårige forhold til sin smukke kone.Se Adult Behavior på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Adult Behavior havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Adult Behavior på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Adult Behavior ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adult Behavior stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Adult Behavior, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Adult Behavior er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar