Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adult Under Construction

Adult Under Construction

22/08/2022 | Flixfilm

Adult Under Construction på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Walther Jensen
Skuespillere: Line Jørgensen
Spilletid: 52 min
Land: Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Psykologer diskuterer, hvor grænsen til voksenlivet går, de giver os indblik i hjernens udvikling, teenageres adfærd og hvad det vil sige at være voksen.

Adult Under Construction havde premiere på Netflix Danmark den 22. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Adult Under Construction på YouTube.Se Adult Under Construction på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Adult Under Construction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adult Under Construction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Adult Under Construction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Adult Under Construction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar