Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Advantageous

Advantageous

23/06/2015 | Flixfilm

Advantageous på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Family, Sci-Fi
Instruktion: Jennifer Phang
Skuespillere: Jacqueline Kim, James Urbaniak, Freya Adams
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.1

Handling: For at beholde sit job hos en biomedicinsk virksomhed, som prioriterer de unge medarbejdere, er en midaldrende kvinde nødt til at deltage i et eksperiment.Se Advantageous på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Advantageous havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Advantageous på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Advantageous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Advantageous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Advantageous, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Advantageous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar