Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Advantageous

Advantageous

23/06/2015 | Flixfilm

Se Advantageous på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Family, Sci-Fi
Instruktør: Jennifer Phang
Skuespillere: Jacqueline Kim, James Urbaniak, Freya Adams, Ken Jeong
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: For at beholde sit job hos en biomedicinsk virksomhed, som prioriterer de unge medarbejdere, er en midaldrende kvinde nødt til at deltage i et eksperiment.


Se Advantageous på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAdvantageous havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Advantageous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Advantageous herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Advantageous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Advantageous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar