Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Advarsel: Ny svindel-mail i om løb hos danske Netflix-medlemmer

Advarsel: Ny svindel-mail i om løb hos danske Netflix-medlemmer

04/10/2016 | Flixfilm

netflix-fup-spam-mail-danmarkDet er desværre ikke første gang at svindlere forsøger at snyde de mange danske Netflix-medlemmere og derfor bringer vi hermed en advarsel om en ny type spam-mail i omløb.

Flere danske Netflix-medlemmer har nemlig skrevet til os og gjort os opmærksom på en ny mistænkelig mail som de har modtaget fornyelig. I mailen bliver vedkommende bedt om at opdatere sine betalingsoplysninger, da Netflix angiveligt ikke har kunne fakturere for den aktuelle måned. Mailen ledsages af et link til Netflix hvor man kan logge på.

Det skal på det kraftigste understreges, at denne mail er falsk og ikke kommer fra Netflix. Det er svindlere, som forsøger at få fat i betalings- og kontooplysninger.

Afsender-mailadressen afslører dog, at mailen ikke kommer fra Netflix, da denne ser meget mistænkelig ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man ved et uheld har forsøget, at opdatere sine betalingsoplysninger via linket, som er anført i mailen, så anbefales det at kontakte sin bank.

Den fulde tekst i mailen lyder således;

Vi kunne ikke behandle din sidste betaling

Vi kunne ikke fakturere dit medlemskab for den aktuelle måned. For at sikre, at tjenesten ikke vil blive afbrudt, skal du opdatere dine betalingsoplysninger.

For hurtigt at løse dette, Log ind på Netflix, så vil du blive bedt om at opdatere dine betalingsoplysninger.

Der var ligeledes i starten af 2016 en mail i omløb som opfordrede Netflix-medlemmer til at opdatere deres betalingsoplysninger. Den nye svindel-mail har dog en lidt anden ordlyd. Der har også tidligere været spam-mails i omløb som forgav, at være et tilbud på 3 måneders gratis Netflix.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Equinox' – sæson 1

Hvis du modtager en lignende mail og du er i tvivl om den er pålidelig, så kan du altid kontakte Netflix og forhøre dig. Netflix kan kontaktes her – 24 i døgnet: Netflix kundeservice.5 kommentarer til Advarsel: Ny svindel-mail i om løb hos danske Netflix-medlemmer

 1. Daniel - kl. 21:47, 04-10-2016:

  Hej Hvor blev Underworld Trilogy af I skrev den kom
  Mandag d 3-10-16 under Nyheder

 2. Brian - kl. 12:40, 05-10-2016:

  Daniel, den findes her: https://www.netflix.com/title/70260321. Den har ikke noget med Kate Beckinsale’s film serie (som har 4 i alt).

 3. stefan - kl. 23:48, 05-10-2016:

  Har jeg da ellers ikke fået 🙂 kan i ikke vise mig hvor jeg skal klikke ? 😀 4. henning damgaard - kl. 11:22, 08-08-2017:

  Hej,

  Vores betalingsafdeling har opdaget, at det ikke var muligt at trække pengene til betaling af dit abonnement på dit kort – det må være en fejl!
  Da vi sætter meget pris på dig som kunde, vil vi derfor bede dig om at opdatere dine betalingsoplysninger for fortsat at kunne bruge vores tjeneste – det tager kun få øjeblikke og kan gøres nemt ved hjælp af det link, du finder i bunden af mailen.
  >> Opdater dine betalingsoplysninger >>

  Vi håber, at du ikke giver slip på os: DU er en værdsat kunde, og vi vil gøre vores bedste til, at du også føler dig værdsat.
  Tak for din tid – vi sætter stor pris på dig!

  Netflix International B.V.
  ——————————————————
  Unsubscribe

  EMAILID: 2420072_da_DK
  Denne e-mail blev sendt til dig som en del af dit Netflix-medlemskab. Du kan når som helst ændre dine e-mailindstillinger på siden Kommunikationsindstillinger på din konto.
  Besvar venligst ikke denne e-mail, da vi ikke kan svare fra denne e-mailadresse.
  Gå til vores Hjælp-center på help.netflix.com, hvis du har brug for hjælp eller ønsker at kontakte os.Har været i bank. Har betalt altid også for august, men i kan luk ned for mig hvis i vil.

 5. Lars Nørgaard - kl. 16:33, 20-12-2017:

  Jeg vil bede Jer oplyse, om jeg er kunde hos Jer.
  Jeg er Lars Nørgaard, Hestehavevej 9, 5750 Ringe, og jeg har netop opdateret mine betalingsoplysninger, men kom omgående i tvivl, idet jeg mener, at det er min kone, Ulla Nørgaard, der er Jeres – tilfredse – kunde.
  Jeg har spærret kortet, men skal lige vide, om det er noget, I kender til

  Skriv kommentar