Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adventure Time

Adventure Time

21/06/2018 | Flixfilm

Se Adventure Time på Netflix

Indspilningsår: 2010–2018
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: John DiMaggio, Jeremy Shada, Tom Kenny, Hynden Walch
Spilletid: 11 min
Land: USA
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Den unge Finn og hans magiske hund Jake oplever de mest utrolige ting, når de rejser rundt i det mystiske land Ooo.


Se Adventure Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAdventure Time (Eventyrtid) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Adventure Time (Eventyrtid) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Adventure Time herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Adventure Time (Eventyrtid) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adventure Time (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Adventure Time

  1. Navn - kl. 17:53, 16-07-2019:

    Jeg synes at den er rigtig god og jeg har set afsmittende mange gange, men jeg kunne godt tænke mig at der kom mange flere sæsoner.

    Skriv kommentar