Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ægte Mennesker

Ægte Mennesker

19/12/2014 | Flixfilm

Se Ægte Mennesker på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dramaserie foregår i et parallelt univers, hvor robotter er blevet så menneskelige, at de er meget svære at skelne fra rigtige mennesker.

Ægte Mennesker havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ægte Mennesker på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ægte Mennesker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ægte Mennesker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ægte Mennesker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ægte Mennesker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Ægte Mennesker

  1. Morten - kl. 10:05, 19-12-2014:

    Traileren er ikke den rigtige…

    Skriv kommentar