Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ægte Mennesker

Ægte Mennesker

19/12/2014 | 1 kommentar

Se Ægte Mennesker på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne dramaserie foregår i et parallelt univers, hvor robotter er blevet så menneskelige, at de er meget svære at skelne fra rigtige mennesker.


Se Ægte Mennesker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ægte Mennesker havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ægte Mennesker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ægte Mennesker herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ægte Mennesker er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ægte Mennesker stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Ægte Mennesker

  1. Morten - kl. 10:05, 19-12-2014:

    Traileren er ikke den rigtige…

    Skriv kommentar