Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ægte Mennesker

Ægte Mennesker

19/12/2014 | Flixfilm

Ægte Mennesker på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dramaserie foregår i et parallelt univers, hvor robotter er blevet så menneskelige, at de er meget svære at skelne fra rigtige mennesker.

Ægte Mennesker havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ægte Mennesker på YouTube.Se Ægte Mennesker på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ægte Mennesker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ægte Mennesker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ægte Mennesker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ægte Mennesker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Ægte Mennesker

  1. Morten - kl. 10:05, 19-12-2014:

    Traileren er ikke den rigtige…

Skriv kommentar