Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aeon Flux

Aeon Flux

28/01/2015 | Flixfilm

Se Aeon Flux på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Short
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Gale, Phil Hay, Matt Manfredi, Peter Chung
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Lederen af en rebelsk undergrundsgruppe er ivrig efter at starte et oprør og slipper den akrobatiske snigmorder Aeon Flux løs for at dræbe regeringens topleder.

Aeon Flux havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Aeon Flux på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Aeon Flux ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aeon Flux stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aeon Flux, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aeon Flux er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar