Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aeon Flux

Aeon Flux

01/06/2022 | Flixfilm

Aeon Flux på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Short
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Gale, Phil Hay, Matt Manfredi, Peter Chung
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Lederen af en rebelsk undergrundsgruppe er ivrig efter at starte et oprør og slipper den akrobatiske snigmorder Aeon Flux løs for at dræbe regeringens topleder.Se Aeon Flux på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Aeon Flux havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aeon Flux på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Aeon Flux ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aeon Flux stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aeon Flux, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aeon Flux er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar