Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ærens dag

Ærens dag

16/09/2021 | Flixfilm

Ærens dag på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En tysk kolonne på tilbagetog invaderer Saint Laurent. Landsbyen forsøger at finde sig til rette, da børnene ved et uheld dræber en soldat, mens de leger med en granat.

Ærens dag havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ærens dag på YouTube.Se Ærens dag på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ærens dag ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ærens dag stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ærens dag, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ærens dag er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar