Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Afflicted

Afflicted

10/08/2018 | 1 kommentar

Se Afflicted på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Derek Lee, Clif Prowse
Skuespillere: Derek Lee, Clif Prowse, Michael Gill, Baya Rehaz
Spilletid: 85 min
Land: Canada, USA
Sprog: English, French, Italian
IMDB-bedømmelse: 6.3

Resumé: Forvirrende symptomer. Kontroversielle diagnoser. Dyre behandlinger. Syv personer med kroniske sygdomme søger efter svar – og bedring.


Se Afflicted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Afflicted (Jagten på en diagnose) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Afflicted (Jagten på en diagnose) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Afflicted herunder:Fra premieredatoen (10. august, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Afflicted (Jagten på en diagnose) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Afflicted (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.1 kommentar til Afflicted

  1. Mikkel - kl. 13:04, 10-08-2018:

    Dette er helt forkert. Det er en serie om forskellige diagnoser, i 6 afsnit, i henviser hertil en horror film a Derek Lee fra 2013… 🙁

    Skriv kommentar


Telmore