Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Afflicted

Afflicted

10/08/2018 | Flixfilm

Se Afflicted på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Derek Lee, Clif Prowse
Skuespillere: Derek Lee, Clif Prowse, Michael Gill, Baya Rehaz
Spilletid: 85 min
Land: Canada, USA
Sprog: English, French, Italian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Forvirrende symptomer. Kontroversielle diagnoser. Dyre behandlinger. Syv personer med kroniske sygdomme søger efter svar – og bedring.

Afflicted (Jagten på en diagnose) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Afflicted på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Afflicted (Jagten på en diagnose) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Afflicted (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Afflicted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Afflicted (Jagten på en diagnose) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Afflicted

  1. Mikkel - kl. 13:04, 10-08-2018:

    Dette er helt forkert. Det er en serie om forskellige diagnoser, i 6 afsnit, i henviser hertil en horror film a Derek Lee fra 2013… 🙁

    Skriv kommentar