Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Afonso Padilha: Alma de Pobre

Afonso Padilha: Alma de Pobre

03/09/2020 | Flixfilm

Se Afonso Padilha: Alma de Pobre på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den brasilianske komiker Afonso Padilha dykker ned i sin ydmyge baggrund og disker op med hysterisk morsomme historier om sin barndom i denne meget personlige optræden.

Afonso Padilha: Alma de Pobre havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Afonso Padilha: Alma de Pobre på YouTube.Se Afonso Padilha: Alma de Pobre på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Afonso Padilha: Alma de Pobre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Afonso Padilha: Alma de Pobre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Afonso Padilha: Alma de Pobre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Afonso Padilha: Alma de Pobre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar