Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Africa

02/07/2014 | Flixfilm

Se Africa på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Attenborough, Simon Blakeney
Spilletid: 360 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.0

Beskrivelse: Denne naturserie i seks dele fortæller fascinerende historier om overlevelse på det afrikanske kontinent, der er hjem for planetens mest alsidige dyreliv.


Se Africa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAfrica havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Africa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Africa herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Africa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Africa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar