Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » African Cats

African Cats

01/11/2018 | Flixfilm

Se African Cats på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Adventure
Instruktør: Keith Scholey, Alastair Fothergill(co-director)
Skuespillere: Samuel L. Jackson, Patrick Stewart, Mara
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Samuel L. Jackson lægger fortællerstemme til denne naturdokumentar fra Disney, der foregår på den afrikanske savanne, hvor dyrefamilierne ligner os til forveksling.


Se African Cats på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAfrican Cats (Afrikanske katte) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om African Cats (Afrikanske katte) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til African Cats herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til African Cats (Afrikanske katte) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at African Cats stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar