Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » African Cats

African Cats

01/11/2018 | Ingen kommentarer

Se African Cats på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Adventure
Instruktør: Keith Scholey, Alastair Fothergill(co-director)
Skuespillere: Samuel L. Jackson, Patrick Stewart, Mara
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Samuel L. Jackson lægger fortællerstemme til denne naturdokumentar fra Disney, der foregår på den afrikanske savanne, hvor dyrefamilierne ligner os til forveksling.


Se African Cats på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


African Cats (Afrikanske katte) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om African Cats (Afrikanske katte) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til African Cats herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til African Cats (Afrikanske katte) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at African Cats stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar