Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » African Queens: Njinga

African Queens: Njinga

15/02/2023 | Flixfilm

African Queens: Njinga på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Documentary, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Adesuwa Oni, Eshe Asante, Marilyn Nnadebe
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Denne dokumentarserie om krigerdronningen Njinga fra Angola indeholder ekspertinterviews og genopførelser. Produceret og fortalt af Jada Pinkett Smith.Se African Queens: Njinga på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

African Queens: Njinga (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til African Queens: Njinga på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om African Queens: Njinga (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at African Queens: Njinga (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame African Queens: Njinga, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til African Queens: Njinga er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar