Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Afslutningen på ‘The Crown’ kommer til efteråret

Afslutningen på ‘The Crown’ kommer til efteråret

21/05/2023 | Flixfilm

Efter snart seks storslåede sæsoner er det slut.

Når sjette sæson af den royale Netflix-serie ‘The Crown’ har haft premiere, så er det slut med en af de mest succesfulde serier på streamingtjenesten nogensinde.

Nu kan Netflix afsløre, at den sjette og sidste sæson af flagskibet kommer til efteråret – højest sandsynligt november 2023.

Det fortalte den nye indholdschef hos streamingtjenesten, Bela Bajaria, til et arrangement forleden.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Crown’ er inspireret af virkelige begivenheder, men en fiktiv dramatisering af historien om dronning Elizabeth II og de politiske og personlige begivenheder, der formede hendes regeringstid.

Den sjette og sidste sæson vil omhandle Prins Williams tid på St. Andrews universitet, hvor han også mødte sin kommende hustru Kate Middleton fra Berkshire.

I de senere afsnit indtager 23-årige Ed McVey rollen som Prins William, og 19-årige Meg Bellamy får sin skuespillerdebut i rollen som Kate Middleton.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Bionic'

Herudover indtager følgende rollerne i den sidste sæson, som er på 10 episoder; Imelda Staunton som dronning Elizabeth II, Jonathan Pryce som prins Philip, Lesley Manville som prinsesse Margaret, Dominic West som prins Charles, Elizabeth Debicki som prinsesse Diana, Claudia Harrison som prinsesse Anne og Olivia Williams som Camilla Parker Bowles.

Netflix afslørede tidligere på året de første billeder fra den sidste sæson af ‘The Crown’. På billederne ses Prins William og Kate Middleton. Find billederne her: Netflix løfter sløret for sidste sæson af ‘The Crown’

Se ‘The Crown‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar