Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » After Earth

After Earth

01/11/2019 | Flixfilm

Se After Earth på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: M. Night Shyamalan
Skuespillere: Jaden Smith, Will Smith, Sophie Okonedo, Zoë Kravitz
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Efter at være styrtet ned på den forladte planet Jorden rejser en ung dreng ud for at finde et fyrtårn, der kan redde ham – og hans døende far.Se After Earth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


After Earth havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om After Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til After Earth:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til After Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at After Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar