Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » After Earth

After Earth

01/11/2019 | Flixfilm

After Earth på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: M. Night Shyamalan
Skuespillere: Jaden Smith, David Denman, Will Smith
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Efter at være styrtet ned på den forladte planet Jorden rejser en ung dreng ud for at finde et fyrtårn, der kan redde ham – og hans døende far.

After Earth havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til After Earth på YouTube.Se After Earth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om After Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at After Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame After Earth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til After Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar