Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘After Life’ med Ricky Gervais vender tilbage

‘After Life’ med Ricky Gervais vender tilbage

09/04/2019 | Flixfilm

after life netflix danmark sæson 2Netflix-serien ‘After Life’ med den engelske komiker Ricky Gervais vender tilbage med sæson 2.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Første sæson af ‘After Life’ havde premiere den 8. marts, så annonceringen af den nye sæson kommer mindre end en måned efter premieren, hvilket må betyde, at serien har klaret sig overraskende godt blandt Netflix-medlemmerne.

En antagelse som hovedrolleindehaveren Ricky Gervais selv bekræfter og udtaler;

“Jeg har aldrig fået en reaktion som denne før. Det har været vanvittigt. Og hjertevarmende. Men nu skal jeg sørge for, at anden sæson er endnu bedre, så jeg skal nok arbejde meget hårdere end normalt. Virkelig irriterende…. ”

Artiklen fortsætter under annoncen

‘After Life’ er skabt af Ricky Gervais og handler om Tony, som havde det perfekte liv. Men da Tonys kone Lisa dør pludselig, ændrer han sig. Efter et mislykket selvmordsforsøg beslutter Tony at leve længe nok til at straffe verden ved at sige og gøre præcis, hvad han føler om.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til sidste sæson af 'Young Royals'

Flixfilm lavede en anmeldelse af sæson 1 og her skrev anmelder Lars Møller; “Ricky Gervais byder på sort og skarp humor i sin nye serie, ‘After Life’, der fornemt formår at balancere grin og gråd. Men håber man på en opfølger til Gervais’ legendariske ’The Office’ bliver man slemt skuffet.”

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘After Life’ – sæson 1.

Til trods for at serien ikke når op på højde med ‘The Office’, så har den altså fået så meget succes at Netflix har givet grønt lys til endnu en sæson, som forventes at få premiere i 2020.

Se ‘After Life‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar