Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » After Life

After Life

14/01/2022 | Flixfilm

After Life på Netflix

Produktionsår: 2019–2022
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ricky Gervais, Tom Basden, Tony Way
Spilletid: 30 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: En journalist har svært ved at komme sig over tabet af sin kone og udvikler en ubehagelig personlighed for at skubbe folk, der prøver at hjælpe ham, væk.

After Life (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til After Life på YouTube.Se After Life på NetflixAnmeldelse: After Life - sæson 1

Anmeldelse: After Life - sæson 2

Anmeldelse: After Life - sæson 3

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om After Life (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at After Life (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame After Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til After Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til After Life

  1. After life. - kl. 13:16, 10-03-2019:

    Den mest underholdende, skarpe og intelligente serie længe. Bravo!!

  2. Navn - kl. 00:45, 11-03-2019:

    Jeg så alle afsnit i løbet af weekenden. Der blev grinet og grædt en hel del. Den er super god. Ærgerligt at der kun er de 6 afsnit!

Skriv kommentar