Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » After Life

After Life

24/04/2020 | Flixfilm

Se After Life på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ricky Gervais, Tom Basden, Tony Way, Diane Morgan
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: En journalist har svært ved at komme sig over tabet af sin kone og udvikler en ubehagelig personlighed for at skubbe folk, der prøver at hjælpe ham, væk.

After Life (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se After Life på NetflixAnmeldelse: After Life - sæson 1

Anmeldelse: After Life - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om After Life (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at After Life (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame After Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til After Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til After Life

  1. After life. - kl. 13:16, 10-03-2019:

    Den mest underholdende, skarpe og intelligente serie længe. Bravo!!

  2. Navn - kl. 00:45, 11-03-2019:

    Jeg så alle afsnit i løbet af weekenden. Der blev grinet og grædt en hel del. Den er super god. Ærgerligt at der kun er de 6 afsnit!

    Skriv kommentar