Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » After Maria

After Maria

24/05/2019 | Flixfilm

After Maria på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Nadia Hallgren
Skuespillere: Glenda Martes
Spilletid: 35 min
Land: United States
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Efter orkanen Maria navigerer tre kvinder fra Puerto Rico rundt i deres familiers uvisse fremtid, da deres føderale bolighjælp i New York udløber.

After Maria havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til After Maria på YouTube.Se After Maria på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om After Maria ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at After Maria stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame After Maria, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til After Maria er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar