Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » After the Ball

After the Ball

24/04/2023 | Flixfilm

After the Ball på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktion: Sean Garrity
Skuespillere: Portia Doubleday, Marc-André Grondin, Chris Noth
Spilletid: 101 min
Land: Canada
Sprog: English, French, Italian
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Denne biografiske film fortæller om sangerinden Vesta Tilleys liv i 1800-tallet – fra at være en af verdens første mandeimitatorer, til at hun giftede sig ind i britisk adel.Se After the Ball på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

After the Ball havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til After the Ball på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om After the Ball ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at After the Ball stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame After the Ball, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til After the Ball er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar