Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » After the Raid

After the Raid

19/12/2019 | Flixfilm

After the Raid på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Rodrigo Reyes
Skuespillere: N/A
Spilletid: 24 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En stor immigrantrazzia i en lille by efterlader en række følelsesmæssige konsekvenser og svære spørgsmål til kirkegængerne om, hvad det betyder at elske sin næste.

After the Raid havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til After the Raid på YouTube.Se After the Raid på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om After the Raid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at After the Raid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame After the Raid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til After the Raid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar