Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » After the Raid

After the Raid

19/12/2019 | Flixfilm

Se After the Raid på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Rodrigo Reyes
Skuespillere: N/A
Spilletid: 24 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: En stor immigrantrazzia i en lille by efterlader en række følelsesmæssige konsekvenser og svære spørgsmål til kirkegængerne om, hvad det betyder at elske sin næste.


Se After the Raid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


After the Raid havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om After the Raid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til After the Raid:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til After the Raid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at After the Raid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar