Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » After The Wedding

After The Wedding

01/07/2021 | Flixfilm

Se After The Wedding på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama
Instruktion: Susanne Bier
Skuespillere: Mads Mikkelsen, Sidse Babett Knudsen, Rolf Lassgård
Spilletid: 120 min
Land: Denmark, Sweden, United Kingdom, Norway
Sprog: Danish, Swedish, English, Hindi
IMDb-karakter: 7.7

Handling: For at hjælpe det indiske børnehjem, hun leder, rejser Isabel til New York for at modtage en donation fra millionæren Theresa, der specifikt har bedt om at møde hende.

After The Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til After The Wedding på YouTube.Se After The Wedding på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om After The Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at After The Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame After The Wedding, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til After The Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar