Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » After Trek

After Trek

27/09/2017 | Ingen kommentarer

Se After Trek på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matt Mira, Aaron Harberts
Spilletid: 48 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: Dette efter-show har Matt Mira som vært, og gæsterne er skuespillere fra og holdet bag Star Trek: Discovery samt særlige gæster, der snakker om hver uges episode.


Se After Trek på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


After Trek (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om After Trek (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til After Trek herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til After Trek er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at After Trek (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar