Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » After Trek

After Trek

27/09/2017 | Flixfilm

Se After Trek på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matt Mira, Aaron Harberts
Spilletid: 48 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Dette efter-show har Matt Mira som vært, og gæsterne er skuespillere fra og holdet bag Star Trek: Discovery samt særlige gæster, der snakker om hver uges episode.


Se After Trek på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAfter Trek (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om After Trek (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til After Trek herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til After Trek er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at After Trek (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar