Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » After We Collided

After We Collided

01/06/2022 | Flixfilm

After We Collided på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Roger Kumble
Skuespillere: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Dylan Sprouse
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Tessa forelskede sig hovedkulds i Hardin, men efter en afsløring kommer imellem dem, må hun beslutte, om hun vil glemme ham eller give ham en ny chance.

After We Collided havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til After We Collided på YouTube.Se After We Collided på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om After We Collided ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at After We Collided stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame After We Collided, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til After We Collided er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar