Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

After

01/02/2021 | Flixfilm

After på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Jenny Gage
Skuespillere: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Khadijha Red Thunder
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Den uskyldige førsteårsstuderende Tessa Young tror, hun ved, hvad hun vil her i livet, indtil hun møder den komplicerede rod Hardin Scott.

After havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til After på YouTube.Se After på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om After ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at After stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame After, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til After er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar