Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Afterlife of the Party

Afterlife of the Party

02/09/2021 | Flixfilm

Se Afterlife of the Party på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Stephen Herek
Skuespillere: Victoria Justice, Midori Francis, Robyn Scott
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Cassie lever for at feste – lige indtil hun dør ved et dumt uheld. Nu må selskabspapegøjen rette op på sine fejltagelser på Jorden, hvis hun vil have englevinger.

Afterlife of the Party havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Afterlife of the Party på YouTube.Se Afterlife of the Party på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Afterlife of the Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Afterlife of the Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Afterlife of the Party, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Afterlife of the Party er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar