Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aftermath

Aftermath

04/08/2021 | Flixfilm

Aftermath på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Hailey Millar
Skuespillere: N/A
Spilletid: 38 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I et desperat forsøg på at redde deres ægteskab slår et ungt par til og køber deres drømmehus, men foruroligende hændelser afslører husets problematiske fortid.

Aftermath havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aftermath på YouTube.Se Aftermath på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Aftermath ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aftermath stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aftermath, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aftermath er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar