Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake

Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake

06/10/2022 | Flixfilm

Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sara, Shahar Zakai, Arjun Bhandari
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English, Nepali
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Overlevendes førstehåndsberetninger og virkelige optagelser ligger til grund for denne følelsesladede dokumentarserie om det katastrofale jordskælv i Nepal i 2015.

Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake på YouTube.Se Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar