Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Afterwards

Afterwards

15/11/2013 | Flixfilm

Se Afterwards på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Gilles Bourdos
Skuespillere: Romain Duris, John Malkovich, Evangeline Lilly, Pascale Bussières
Spilletid: 104 min
Land: Germany, France, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: John Malkovich er Messenger og kan se, hvem der skal dø. Nathan forsøger at undslippe sin tragiske fortid, men så dukker den mystiske messenger op for at hjælpe ham.


Se Afterwards på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Afterwards havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Afterwards ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Afterwards herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Afterwards er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Afterwards stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar