Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Against All Odds

Against All Odds

01/09/2020 | Flixfilm

Against All Odds på Netflix

Produktionsår: 1984
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Taylor Hackford
Skuespillere: Rachel Ward, Jeff Bridges, James Woods
Spilletid: 128 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En tidligere football-spiller går med til at finde en klam natklubejers elskerinde, men da han finder den undvegne kvinde i Mexico, taber han sit hjerte.

Against All Odds (Farlig impuls) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Against All Odds på YouTube.Se Against All Odds på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Against All Odds (Farlig impuls) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Against All Odds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Against All Odds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Against All Odds (Farlig impuls) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar