Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Against All Odds

Against All Odds

01/09/2020 | Flixfilm

Se Against All Odds på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Taylor Hackford
Skuespillere: Rachel Ward, Jeff Bridges, James Woods, Alex Karras
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En tidligere football-spiller går med til at finde en klam natklubejers elskerinde, men da han finder den undvegne kvinde i Mexico, taber han sit hjerte.


Se Against All Odds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Against All Odds (Farlig impuls) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Against All Odds (Farlig impuls) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Against All Odds:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Against All Odds (Farlig impuls) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Against All Odds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar