Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Against The Ice

Against The Ice

02/03/2022 | Flixfilm

Against The Ice på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Adventure, Drama, History
Instruktion: Peter Flinth
Skuespillere: Nikolaj Coster-Waldau, Joe Cole, Heida Reed
Spilletid: 102 min
Land: Iceland, Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: To mænd kæmper for at overleve under en ekspedition til Grønland, som har til formål at finde et forsvundet kort. Baseret på historien om polarekspeditionen i 1909.

Against The Ice havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Against The Ice på YouTube.Se Against The Ice på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Against The Ice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Against The Ice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Against The Ice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Against The Ice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar